Padlizsánkrémmel töltött cukkini
Tin 2003.08.15. 16:44
Ezt a receptet az [origo]-n találtam régebben. Sajnos nem ismerek sok padlizsános ételt..
Ez az egyik a kevésből.
Hozzávalók:
- 1 doboz borsos Rama Créme Bonjour szendvicskrém,
- 4 db cukkini,
- 2 db padlizsán,
- 1 db lilahagyma,
- 1 evőkanál mustár,
- olívaolaj, só, bors
Elkészítés:
A cukkinit hosszában félbevágjuk és a belsejét kiskanállal kivájjuk. A padlizsánt szintén félbevágjuk. Mindkettőt olívaolajon megpirítjuk. A padlizsánt héjától megtisztítjuk, a húsát összetörjük és összekeverjük a finomra vágott lilahagymával, a szendvicskrémmel, a mustárral és kevés olívaolajjal. Jól összedolgozzuk és sóval, borssal fűszerezzük. A krémet csillagcsöves habzsákba töltjük és a sült cukkinire nyomjuk. Barna- vagy rozskenyér pirítóssal kínáljuk.
|