Besamel |
Tin |
2004.04.01. 18:37 |
Ez a krém nagyon sok ételhez használható. Krémekhez, csőben sültekhez, még sütemények töltelékeihez is. Attól függ, hogy mivel variálják, mihez teszik.
|
|
Palacsinta |
Tin |
2004.02.19. 09:35 |
Egy barátom kérdezte tőlem, hogy én mit teszek a tésztába, és hogy sütöm. Előfordulhat, hogy másnak is szüksége lehet erre az alapvető tudásra? :-)
A palacsinta minden háznál másként készül, nálunk a vastag, szinte habos tésztájú változat a nyerő, ezért ezt írom le.
|
|
Technikai fogások |
Tin |
2003.09.07. 12:38 |
Vannak különféle olyan fogások, amit nem részleteznek a receptekben, feltételezve, hogy ezt a recept olvasója úgyis tudja már. De nem tudhatja mindenki, ezért itt felsorolok néhányat, ha igény van rá, akkor többet is.
|
|
Tojások elkészítési módjai |
Tin |
2003.09.06. 18:38 |
A tojást nagyon sok formában el lehet készíteni. De talán nincs mindenki tisztában minden elnevezéssel, vagy annak elkészítési módjával. Itt most megtalálhatja.
|
|
Előszó |
Tin |
2003.09.06. 17:58 |
Ez a rovat kis segítség, hogy a kezdő konyhatündérek könnyebben igazodjanak el a sorok között.
Inkább csak tippek, és alapreceptek lesznek itt.
|
|
|