[Friss hozzászólások] [110-91] [90-71] [70-51] [50-31] [30-11] [10-1]
Bocs Tincsike! Már megint itt vagyok.Ugyan azt írtad,hogy Baraberáé a recept,de neki nem tudok írni.Léci,tolmácsold a köszönetemet a Dubarry-szelet (bocs,de azt hiszem inkább így kell írni) receptjéért!Borzasztó régóta keresek egy használható változatot és ez ráadásul egyszerű is.Végre én is megcsinálom!!! Üdv:hatsepszut(Klári)
Igen, szerintem is inkább így írják, de a hozzászólás nem jelent meg a fórumban valamiért, és én változtatás nélkül közöltem. Sajnos baraberával már nem beszéltem nagyon régen, de ha erre jár, biztos olvassa, amit írtál neki.
Amúgy nekem is van egy receptem, erre az ételre, ha gondolod, felrakom. Igaz, azt nem lehet Dubarry névvel illetni, mert mi nem szeretjük a karfiolt, ellenben a brokkolit igen, és brokkolival szoktam készíteni. |
Szia Tincsike! Én csak most jelentkeztem be Hozzád,mert csak most találtam Rád.Hagymás rostélyos recepteket kerestem,így jött össze.Nagyon tetszett az ötleted,hogy a hagymát zasckóban lisztezed,tegnap nekünk be is vált.A férjem szokta lisztezni a hagymát és halálra dícsérte az ötletedet. Nagyon szeretünk főzni és ezt általában közösen tesszük,így nem kell egyedül "főnöm" a konyhában. Köszi még egyszer az ötletet és további szép napokat kívánok az oldalnak és Neked is! Üdv:hatsepszut (Klári)
Nagyon szépen köszönöm a dicséretet! Már nem emlékszem honnan lestem el az ötletet a hagymával kapcsolatban, azt hiszem egy csirkés szendvics bárban így lisztezték a csirkemelleket, és onnan jött az ötlet, hogy a hagymát is lehetne így. A lényeg, hogy bevált, és nem voltam rest megosztani másokkal is. :D
Üdv: Tin |
Kedves Tincsike! Úgylátszik, már kezdek visszatérő lenni, megint elkalandoztam itt, de most feltűnt, hogy a receptek "régen" lettek beírva! Nem mintha, ez bármit is levonna az értékükből!!!!! Mostanában nem töltöttél fel újat, vagy csak az én figyelmem kerülte el:))
Szeretettel üdvözöllek:
Szia Gyöngyi!
Igen, a receptek valóban régen lettek beírva. Az oldalt eredetileg csak próbaként készítettem, mikor a G-portal még csak béta verziós volt, és kíváncsi voltam, hogy tudok-e én is valami honlap szerűt alkotni. Aztán rájöttem, hogy ez egy tök jó online receptgyűjtemény, a saját, kipróbált receptjeimnek. Így könnyű eljuttatnom ismerősökhöz a recepteket, bárhol is vannak, a világban.
Az meg külön öröm, hogy olyanok is megtalálnak, akiket eddig nem ismertem, hát még az, hogy tetszenek is a receptek. :)
Azért időnként frissítem, csak három gyerek, és egyetem mellett néha elfeledkezem az oldalról. Általában akkor teszek fel valami újat, amikor magamnak is leírom. Néha, ha különösen jól sikerült egy-egy étel, akkor leírom, hogy miből mennyit raktam bele, hogy legközelebb legalább olyan jó legyen. Aztán utána felrakom ide is.
Üdv: Tin |
Kedves Tincsike!
Pár éve kaptam rá a főzésre, mint szabadidős relax tevékenységre, manapság már a hobbyszakácsság mellett egyre többet vállalok át feleségem népélelmezési (2 lány: 18 és 20 évesek) "kötelezettségéből" is, de még ez se tudta elvenni a dolog kikapcs jellegét. Nagyobbik gyermekem rakott kelt rendelt, amit még nem csináltam, ezért beírtam a keresőbe, ahol a tiéd lett a nyerő recept a sok közül, talán azért, mert olyan visszafogottan, mégis lelkesen írtál róla, hogy kíváncsi lettem rá. Azért írom e sorokat, hogy megköszönjem és megdícsérjem. Nagyon finom lett, sikert aratott - és én is vele - a lányok körében. Szóval köszi, azt hiszem, "jövök" máskor is, már felvettelek a kedvencek közé! :)
Üdvözlettel: Tibor
Kedves Tibor!
Neked is köszönöm a kedves szavakat! Nagyon jól esnek tőled is. Igyekszem hamarosan írni valami receptet megint.
Leginkább arra használom az oldalt, hogy ismerősöknek megadjam a címét, egyszerűbb, mint e-mailben küldözgetni a recepteket. :) Meg aztán hátha találnak valamit még, ami érdekes. Na meg az sem mellékes, hogy a keresőből egyszer csak előugorva kedves ismeretleneknek is megjelenek.
Üdv: Tin |
Kedves Tincsike! Megint errejártam, most a tojásos alapokat néztem végig, jó ötlet, az alapoktól indulni!! Bár én hideg-vízben kezdem a tojást főzni, és a forrástól 2.5 perc, de ez izlés dolga, ki milyen lágyan szereti. Ja, és ha hűtőből tettem forró-vízbe, nekem megrepedt, ezért tértem át a hidegvízre...
További jó "munkát" kívánok, szeretettel üdvözöllek: Gyöngyi
Köszönöm a kedves szavakat! Igazság szerint ezeket a tojásos dolgokat gyűjtöttem, a forrás egy régi szakácskönyv. De jó, ha ilyenről is szó esik itt, azért is van az "ötletek" a címben.
Tin |
Kedves Tincsike!
Már többször jártam erre, csak még nem írtam Neked! Nagyon ötletesnek tartom, hogy a Főzöcske menüpontban szöveg helyett képeket raktál ki!! Gratulálok az oldaladhoz, igényes, szép munka! Szeretettel üdvözöl: |
Szioka,
kituno az oldal, mar vagy egy oraja keresem a neten az igazi vadas receptjet.Mar regen ettem es gondoltam kiprobalom az elkesziteset, ahogy edesanyam szokta.De sehol se leltem egy egyszeru szimpi receptre, mignem ratalaltam a te oldaladra.Orulok es jo etvagyat:)
Anicka |
Szia!
Köszi a szuper recepteket! |
Szia!
A honlapunkon különleges tortadíszeket találsz a sütéshez.
Kijavítottam a linket (nagyon hasznosnak találom az oldalad), köszönöm, hogy meglátogattál! Tin
|
Szia! Gratulálok az oldaladhoz!
Látogass majd meg engem is... :))
Ha akarsz egy nagyot nevetni, nézz be hozzám, rengeteg humorral, képpel, naponta frissülő rovatokkal, egyre bővülő tartalommal vár humorportálom!!!
|
Remek a forumod és nagyon jó a weblapod.Gratulálok.Tigur |
Szia!
Hmmmm mennyi finomdág :)!
Timi
|
Szia, hű de éhes lettem! Érdekel egy banner vagy link csere? |
Szió:-)) Már megint itt vagyok.Még mindig tetszik a lapod. Szió: Kriszta
|
[Friss hozzászólások] [110-91] [90-71] [70-51] [50-31] [30-11] [10-1]
|